Hlavní navigace

Názory k článku Půst jako dieta, očista, nebo terapie?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2015 8:01

    Čerf (neregistrovaný)

    První 3 dny očistného půstu jen o vodě jsem pociťoval hlad. Vyčistila se mi pokožka. Drobné nedokonalosti zmizely. Ale pocit hladu tu byl, člověk to musel nějak překonat. Další den a následně vlastně celý týden byl úplně odlišný. Cítil jsem se lehký a ... překvapivě ... plný energie! Měl jsem sílu, nepotřeboval jsem jíst. Pocit hladu byl naprosto pryč. Bylo to fantastické a nedá se to popsat. Na konci svého očistného půstu se mi myšlenka, že zase začnu jíst a své tělo zanášet odpadními látkami, vysloveně příčila. Rozhodně mi to však pomohlo. Vážení dietologové a experti, víte co mi můžete. :-)

  • 16. 2. 2015 12:57

    thr

    Musím říct, že je mi docela divně z citací jako je "Delší postění bych doporučila každému, kdo najde dost odvahy a třeba potřebuje dodat sebevědomí. Tomu, kdo si potřebuje urovnat život a myšlenky....".

    Tohle už je fakt nemocná doba, kdy je tohle brané jako projev odvahy a cesta k urovnání myšlenek. Obecně sice nepřeju nikomu nic zlého, ale "slečně či paní Petře" by možná měsíc třeba teď na východní Ukrajině velice prospěl :-(((

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).